• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2024

07:24

Savetnik Miloša Jovanovića javno priznao: Srbe smo slali u Hag bez ikakve zaštite, zato su tako loše prošli! (VIDEO)

printscreen

Politika

Savetnik Miloša Jovanovića javno priznao: Srbe smo slali u Hag bez ikakve zaštite, zato su tako loše prošli! (VIDEO)

Podeli vest

O "politici" Nove DSS sve je rekao odavno šef iste, onaj sa dvojnim: srpskim i francuskim državljanstvom, koji je izazivao nerede, željan eksponiranja pred kamerama, mislivši da će busanjem u grudi oprati svoju prljavu savest zbog ogromne štetočinske i krajnje destruktivne politike koju su on i njegovi partneri naneli našoj državi!

Sve što je predato na prostoru naše južne srpske pokrajine predato je u vreme upravo njihove vlasti, i to: 
- dali su tzv. Кosovu premijera, onog kog ste pomilovali zajedno sa još 1.800 monstruma i mučitelja Srba;
- dopustili su pogrom 2004, tzv. nezavisnosti 2008;
- pregovore u Evropskoj uniji, a ne u Ujedininjenim nacijama;
- naše generale u kesama isporučivali Haškom tribunalu... 

 Bojan Dimitrijević, savetnik Miloša Jovanovića, upravo je priznao kakva su monstruozna dela činili, te je progovorio o tome kako su slali Srbe u Hag do 2012! 

- Mi kada smo davali dokumentaciju za Haški tribunal i te ljude (Srbe) isporučivali tamo, mi smo ih pustili sami da se brane, nismo se kao Hrvati potrudili da zaštitimo te naše 'istorijske istine' i zato su tako loši rezultati bili - rekao je Dimitrijević. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija