• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

18:11

Paspalj: Željko je mag, Partizan sad može da okrene sezonu

uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Partizan

Paspalj: Željko je mag, Partizan sad može da okrene sezonu

Podeli vest

Tim iz Humske se 'digao iz mrtvih' i napravio dobru uvertiru za mečeve u Evroligi pred domaćom publikom sledeće nedelje * Kada najviše sumnjamo, nešto se desi jer je Željko mag, kaže čuveni Žarko Paspalj


Košarkaši Partizana sad imaju priliku da sezonu okrenu u svoju korist! Crno-beli su, nakon dramatične pobede nad Panatinaikosom (92:87), posle velikog preokreta i produžetka, napravili dobru uvertiru za mečeve u Evroligi pred domaćom publikom naredne nedelje protiv Monaka i Armanija!


Bio je tim Željka Obradovića i u gorem položaju prošle sezone, kada je imao skor od četiri pobede i devet poraza. Sada je na učinku 5-6, ali su pred duel sa grčkim velikanom navijači bili zabrinuti da se nešto slično ne ponovi. Međutim, "parni valjak" je uspeo da se digne "iz mrtvih", pa su sada i snovi o plasmanu u plej-of ponovo postali realnost.


Fali plejmejker


Da sve bude još bolje, Aleksa Avramović se vratio na teren posle kraće pauze zbog slomljenog nosa, kao i kapiten Kevin Panter nakon problema sa nogama i oporavka koji je trajao više od mesec dana.


Euforija koja se proširila Arenom u četvrtak veče zahvatila je i legendarnog Žarka Paspalja, koji povremeno i uživo gleda crno-bele. Dramu protiv ekipe kontroverznog trenera Ergina Atamana gledao je kod kuće i kaže da brige nema dok je Željko Obradović na klupi.


- Željko je veliki mag. Kad smo bili najsumnjičaviji, kao i prošle sezone, desilo se nešto sa timom, počeo je da pokazuje drugo lice. To želim i sada. Mada, iskren da budem, mislim da će biti teže ove sezone. Kupovina još jednog, nekog omalenog i brzog igrača, bila bi jako povoljna za tim. Veliko je pitanje kada i da li će se to desiti - kaže Paspalj za Informer.


Žal za ekipom


Bek Danilo Anđušić je posle trijumfa nad Atinjanima, na ivici suza, rekao da je tim od prošle sezone bio nešto što se retko sreće kada su u pitanju drugarstvo i saradnja na terenu. To se videlo i po tome kako je dočekan Matijas Lesor, koji sada nastupa upravo za Panatinaikos. Za tom ekipom žali i naš čuveni reprezentativac.


- Svi mi želimo da se nešto adekvatno desi i ove sezone. Prošli tim je od januara bio kompaktniji, nisam siguran da li će tako biti i sada. Raduje što su crno-beli protiv Grka bili najbolji kada je to bilo najpotrebnije, u poslednjih sedam-osam minuta meča. Tu se videlo i koliko znači povratak Pantera i njegovo prisustvo u timu. Bili su svojom zaslugom srećniji u odlučujućim momentima, a tu je bio i skok - poručuje Paspalj.


Ekipu Željka Obradovića sada čeka duel sa FMP-om u Železniku (subota, 21.00, Arena 3 premijum) u 10. kolu ABA lige. Potom, u utorak od 20.30 dočekuje Monako u 12. kolu Evrolige, a dva dana kasnije i Armani u istom terminu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija