• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

23:57

"Zaslužili smo pobedu!" Ataman nakon Partizana: Lesor tražio da igra!

Starsportphoto

Košarka

"Zaslužili smo pobedu!" Ataman nakon Partizana: Lesor tražio da igra!

Podeli vest

Turski stručnjak izneo utiske nakon spektakla u Beogradu.

Košarkaši Partizana ostvarili su veliku pobedu u 11. kolu Evrolige, pošto su u krcatoj beogradskoj "Areni" savladali Panatinaikos nakon produžetka sa 92:87.

Crno-beli su tako došli do pete pobede u elitnom takmičenju i može se slobodno reći, najvrednije u dosadašnjem delu sezone. 

Utiske nakon sjajnog meča izneo je trener gostiju Ergin Ataman, koji smatra da je njegova ekipa propustila veliku šansu da pobedi.

Foto: Starsportphoto

 

 

Igrali smo jako dobru košarku 38 minuta, a onda smo u poslednja dva minuta pali u odbrani. Panter je počeo da pogađa velike šuteve, ostali smo bez energije za produžetak. Zaslužili smo da pobedimo večeras, imali smo bolji timski indeks od Partizana. Ali, bili su bolji u poslednjim minutima i produžetku, kada smo izgubili energiju - poručuje Ataman.

Iskusni turski stručnjak osvrnuo se i na igru Matijasa Lesora, bivšeg igrača Partizana, koji je meč završio sa 16 poena i bio je jedan od najboljih igrača u grčkom sastavu.

Bio je izuzetno motivisan i tražio je da nastavi da igra. Dozvolio sam mu da nastavi. U tom periodu Balcerovski je već dugo sedeo na klupi, zato nisam hteo da nastavim meč sa igračem koji nije raspoložen, pa je ostao Lesor - dodaje Ataman.

Hvalio je ekipu Partizana, a dodaje i da njegov tim mora da popravi igru u odlučujućim momentima.

Zadovoljan sam igrom svog tima u većem delu utakmice, dobili smo samopouzdanje za nastavak sezone. Moramo da bolje reagujemo u poslednjim minutima, rekao sam igračima da nam je ovo treći poraz u produžetku. Moramo bolje u tih dodatnih pet minuta. Možda je moja krivica što nisam menjao igrače, ali u minut i po nam je izmakla pobeda, falio nam je doprinos naših najiskusnijih igrača - zaključuje Ataman.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija