• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

20.03.2024

22:52

Lesor pred kamerama prozvao navijače Zvezde? Teren kao džungla, bilo je zebri, majmuna i ponija

Starsportphoto

Košarka

Lesor pred kamerama prozvao navijače Zvezde? Teren kao džungla, bilo je zebri, majmuna i ponija

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor posle pobede nad Crvenom zvezdom (89:76) u 30. kolu Evrolige.

Francuski centar predvodio je "zelene" do ubedljivog trijumfa nad crveno-belima sa 19 poena i šest skokova i četiri asistencije, a posle meča je dao veoma zanimljivu izjavu u kojoj je pominjao životinje!?

Izgleda da je bivši košarkaš Partizana tako nastavio "rat" sa navijačima Zvezde, čiji je dres nekada nosio. "Delije" su večeras prvo dočekale Lesora zvižducima, a potom su ga i tokom utakmice nekoliko puta prozivale, izgleda da je on sada rešio da im odogovori i to pred kamerama. 

- Na terenu je bila džungla. Bilo je nekih zebri, delfina, majmuna i ponija. Ovo je velika pobeda, važna pobeda mog tima - rekao je Lesor posle utakmice za zvaničan kanal Evrolige i time mnoge zbunio na šta je tačno mislio.

Pretpostavlja se da je Lesor, kao i posle prve utakmice u Atini, izneo uvrede na račun Zvezde, a da su ove reči zapravo početna slova uvredljive pesme koju navijači Partizana pevaju kada vređaju "večitog rivala" (Zvedu da mi ponude).

Evroliga je, u međuvremenu, ekspresno reagovala i sa društvenih mreža uklonila izjavu Francuza. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija