• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

16.04.2024

15:41

Kraj! Milošević ostao bez posla

EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Fudbal

Kraj! Milošević ostao bez posla

Podeli vest

Srpski trener Savo Milošević nije više selektor Bosne i Hercegovine.

Nekadašnji trener Partizana neće više biti na klupi "zmajeva", pošto savez te države nije odlučio da mu ponudi novi ugovor.

Razlog je taj što Milošević nije uspeo da izbori plasman na Evropsko prvenstvo, što je bio zadatak kada je došao na funkciju.

U grupnoj fazi su bili tek peti, iza je ostao samo Lihtenštajn bez bodova, a ispred su bili Portugalci, Slovaci, Luksemburžani i Island, a imali su šansu i kroz plej-of zbog dobrog plasmana u Ligi nacija, ali u Zenici ih je eliminisala Ukrajina sa 2:1.

Foto: profimedia

Savo MIlošević

 

Mediji iz komšiluka već pišu o tome ko će biti njegov naslednik. Prvi favorit je Sergej Barbarez, a navodno bi mu asistenti bili Vedad Ibišević, Emir Spahić i Zlatan Bajramović

Zanimljivo da Babrbarez uopšte nema trenerskog iskustva, a njegovi budući pomoćnici takođe ne mogu da se pohvale blistavim karijerama na ovom polju.

To će biti četvrti selektor Bosne i Hercegovine u poslednjih godinu dana. Na njihovoj klupi je prvo sedeo Faruk Hadžibegić, a zatim Meho Kodro, da bi potom došao Milošević.  Ipak, niko se nije dugo zadržao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija