• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

30.03.2024

07:11

Istorijsko veče za Branka Lazića! Kapiten Zvezde stigao do novog jubileja!

kss.rs

Crvena zvezda

Istorijsko veče za Branka Lazića! Kapiten Zvezde stigao do novog jubileja!

Podeli vest

Iskusni košarkaš stigao do 3.500 poena u crveno-belom dresu.

Nije uspela Crvena zvezda da režira veliko iznenađenje u Madridu pošto su protiv Reala prosuli 16 poena. Ruku na srce, poraz od šampiona Evrope ne boli budući da su crveno-beli ostali bez šanse da se plasiraju u plej-in. Nastup protiv favorizovanog rivala raduje pošto četi Janisa Sferopulosa niko nije davao šanse pre odlaska u Španiju.

Nisu crveno-beli uspeli da se izbore sa naletom Reala u finišu treće četvrtine, ali će duel u Madridu po jubileju pamtiti Branko Lazić. Kapiten Zvezde stigao je do 3.500 poena u dresu beogradskog velikana. 

 

 

Trojku koju je pogodio srpski košarkaš u prvom poluvremenu bio je jubilaran za Branka Lazića. Pitanje je da li će ikada iko prestići rekordera Zvezde budući da već 13 sezona brani crveno-bele boje. 

U dresu Crvene zvezde Branko Lazić osvojio je 23 trofeja, a poslednji je podigao sredinom prošlog meseca kada je u finalu Kupa Radivoja Koraća četa Janisa Sferopulosa nadigrala Partizan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija