• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2024

12:45

(VIDEO) Zabeležen apokaliptični trenutak u automobilu tokom zemljotresa! Volan kao magnet "vuče" stene ka sebi

Tanjug/društvene mreže

Vesti

(VIDEO) Zabeležen apokaliptični trenutak u automobilu tokom zemljotresa! Volan kao magnet "vuče" stene ka sebi

Podeli vest

Zemljotres, jačine 7,4 stepeni Rihterove skale na Tajvanu, odneo je najmanje devet života, a više od hiljadu ljudi je povređeno. Nakon glavnog potresa na dubini od 15,5 kilometara usledio je niz od najmanje 100 naknadnih udara, od kojih su neki bili jačine četiri stepena i više.

Jedan vozač automobila snimio je kako izgleda kada vas jak zemljotres zadesi dok ste za volanom.

Tajvanac je bio za volanom baš dok se potres dešavao, što je on opisao kao "apokaliptični trenutak u atomobilu usred zemljotresa".

- Možete li da zamislite da baš ovo može da se desi - napisao je on uz snimak koji je postavio na društvenoj mreži X.

 

 

Na snimku se vidi kako se stene odvajaju i padaju ka automobilima koji se nalaze na putu, što je vozače nateralo da krenu da voze u rikiverc. Scena deluje kao da sve što se nalazi na putu "vuče" kao magnet stene na dole. 

- Zemljotres je bio blizu kopna i na maloj dubini. Osetio se na celom Tajvanu i na priobalnim ostrvima... Bio je najjači je u poslednjih 25 godina - rekao je Vu Čien Fu, direktor Seizmološkog zavoda Tajvana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija