• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.10.2023

11:58

Mesecima nakon tragedije! Izvučeni ostaci tela nastradalih iz krhotine podmornice "Titan"

YouTube prntscreen/DALLMYD

Vesti

Mesecima nakon tragedije! Izvučeni ostaci tela nastradalih iz krhotine podmornice "Titan"

Podeli vest

Inženjeri su izvukli ostatke tela nastradalih i krhotine podmornice "Titan" koja je implodirala u junu tokom turističkog obilaska ostataka broda "Titanik" u Atlantskom okeanu, kada je poginulo svih pet putnika, saopštila je američka Obalska straža.

Zvaničnici Obalske straže rekli su u utorak da su dodatni delovi podmornice izvučeni sa morskog dna prošle sedmice i da su odvezeni u američku luku, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Kako je saopšteno, medicinski zvaničnici analiziraće ljudske ostatke.

Podmornica "Titan" implodirala je 18. juna tokom ekspedicije preduzete radi turističkog posmatranja olupina "Titanika" u severnom Atlantiku, kod obale Njufaundlenda u Kanadi.

Olupina "Titanika" leži na dubini od 3.800 metara.

Američka kompanija OceanGate, koja je organizovala putovanja podmornicama na lokacijama širom sveta, obustavila je sve operacije nakon katastrofe.

Međunarodna istraga o toj nesreći se nastavlja, a Obalska straža je saopštila da će biti održano javno saslušanje. Četvoro turista i izvršni direktor kompanje, koji je upravljao plovilom, poginuli su u nesreći.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija