• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

13.04.2024

08:50

Ove poznate dame su nosile Kavalijeve kreacije! Zendaja sa izazovnim dekolteom, Lopezova istakla svoje izvajane noge (FOTO)

Profimeda

Moda i lepota

Ove poznate dame su nosile Kavalijeve kreacije! Zendaja sa izazovnim dekolteom, Lopezova istakla svoje izvajane noge (FOTO)

Podeli vest

Mnoge poznate dame su nosile kreacije Roberta Kavalija, a između ostalih i Dženifer Lopez, Tejlor Svift i Zendaja.

Pokojni modni dizajner Roberto Kavali bio je poznat po svom kultnom stilu, koji je preneo u svoje modne komade i aksesoare, koje su mnoge slavne ličnosti volele da nose na prestižnim događajima. Među najvećim zvezdama koje su nosile njegove modele su glumica Zendaja, pevačica Tejlor Svift, glumica i pevačica Dženifer Lopez i mnogi drugi.

Svoj brend je lansirao 1970. a već 1972. je otvorio svoj prvi butik u St. Tropeu. Iako je Kavali bio naročito poznat po egzotičnim printovima, imao je i svedenije modele, koji su se isticali na crvenom tepihu. 

Foto: Shutterstock

Roberto Kavali

Dženifer Lopez je jedne godine, na dodeli muzičkih nagrada, blistala u bordo kompletu, koji su činili topić, kožna suknja i džemperić, a celu kombinaciju je zapečatila sjajnim čizmama. 

Zendaja je takođe na jednoj dodeli muzičkih nagrada u Los Anđelesu iznela Kavalijevu kreaciju, zbog koje je postala zvezda večeri. Dekoltirana, srebrna haljina savršeno je isticala njenu figuru, a pojedinci su govorili da deluje poput morske sirene. 

S druge strane, Tejlor Svift je na jednoj dodeli Gremi nagrada izgledala kao prava diva u elegantnom kompletu, od kratke majice dugih rukava i dugačke suknje, koja se delom vukla po podu.

Evo i kako su njegove kreacije nosile poznate dame.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija