• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

13:30

Kada se ona pojavila, svi su zanemeli! Dženifer Lopez je remek delo - modna kombinacija koja je Pariz ostavila bez daha  (FOTO)

EPA

Moda i lepota

Kada se ona pojavila, svi su zanemeli! Dženifer Lopez je remek delo - modna kombinacija koja je Pariz ostavila bez daha (FOTO)

Podeli vest

Dženifer Lopez se pojavila na modnoj reviji u Parizu u neobičnoj modnoj kombinaciji koju su mnogi okarakterisali kao - remek delo.

Manifestacija "Nedelja mode u Parizu" počela je revijom modne kuće "Šapareli", koja je predstavila avangardne kreacije visoke mode koje ćemo sigurno uskoro viđati na svetskim zvezdama.

Jedna od njih bila je gošća na ovoj reviji. Dženifer Lopez se pojavila u ekstravagantnoj crno-beloj kombinaciji i oduševila prisutne.

Nosila je bogatu i raskošnu belu jaknu sa našivenim belim laticama. Ispod nje je imala belu rolku i helanke, kao i upečatljivi beli kaiš i crne salonke.

Ipak, vrhunac čitave kombinacije, koju je potpisala modna kuća "Šapareli", bile su naočare - zlatne naočare mačkastog oblika imaju zlatni luk iznad stakla i podsećaju na oči sa obrvama.

Dženifer je zalizala kosu, a imala je i upadljive, masivne zlatne minđuše. Nosila je i šik crnu torbicu i veoma samouvereno pozirala u ovom ekstravagantnom modnom izdanju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija