• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.04.2024

18:54

Uhapšen prevejani kradljivac! Dve flaše alkoholnog pića stavio za pojas, zaustavljen na izlazu iz Maksija

printscreen/RINA

Vesti

Uhapšen prevejani kradljivac! Dve flaše alkoholnog pića stavio za pojas, zaustavljen na izlazu iz Maksija

Podeli vest

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.M. (rođen 1976. godine) zbog krivičnog dela Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je iz prodavnice “Maxi” na Novom Beogradu oduzeo dve flaše alkoholnih pića i to tako što je kleštima koje je prethodno poneo sa sobom polomio zujalicu i flaše stavio za pojas pantalona koje je nosio na sebi.

V.M. je prošao pored kase i na izlazu ga je zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju.

Imajući u vidu da je u pitanju lice koje nema prijavljeni prebivalište, za kojim su raspisane dve poternice i šest potraga, te da je ranije 8 puta osuđen i to 6 puta zbog krivičnih dela protiv imovine, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor prema okrivljenom.

S obzirom da je navedeno lice osnovano sumnjivo i da je u prethodnih nekoliko meseci, na isti način izvršilo još 3 krivična dela na Novom Beogradu - mesnoj nadležnosti Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, za koja nije procesuiran, jer je bio nedostupan državnim organima, u narednom periodu će policijsku službenici podneti dopunu krivične prijave, na koje okolnosti će osumnjičeni takođe biti saslušan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija