• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

01.04.2024

20:46

Sin Dragane Mirković ljut na oca?! Marko šokirao potezom, svi se pitaju šta ovo treba da znači

ATA Images

Estrada

Sin Dragane Mirković ljut na oca?! Marko šokirao potezom, svi se pitaju šta ovo treba da znači

Podeli vest

Biznismen Toni Bijelić i pevačica Dragana Mirković otkrili su da se razvode nakon 24 godine braka.

Celokupna javnost je bila šokirana vešću da su Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili da stave tačku na svoju ljubav. Njihov brak je važio za jedan od najskladnijih na estradi, ali se ispostavilo da par već tri godine ne živi zajedno.

Foto: Informer

 

Dragana i Toni imaju dvoje dece, ali se i pored toga ne prate na društvenoj mreži Instagram, i ponašaju se kao da su dva neznanca. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Njihovi sin i ćerka su naizgled bili dobri sa oba roditelja, međutim, Marko je danas otpratio oca sa pomenute društvene mreže i tako sve naveo da posumnjaju da nisu u dobrim odnosima.

Odnos oca i sina dodatno je zbunio javnost, s obzirom na to da su se zajedno pojavili na koncertu Dragane Mirković u Areni i pozirali zajedno nasmejani i zagrljeni.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija