• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

05.05.2024

20:01

Didi Džej raspametila dekoracijom: Jedan ukras vredan više od 100.000 evra (FOTO)

Shutterstock, ATA Images

Estrada

Didi Džej raspametila dekoracijom: Jedan ukras vredan više od 100.000 evra (FOTO)

Podeli vest

Didi Džej otvorila vrata svog srca i doma, otkrivajući kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik.

 

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je kako proslavlja najradosniji hrišćanski praznik, ali i to koliko njena mezimica uživa u običajima koji ga krase. Kako kaže, dekoracija joj već uveliko „drži" pažnju, pa se zato poznata mama trudi da porodični dom maksimalno ukrasi za ovakve prilike.

Foto: Privatna arhiva

 

Ono što možemo primetiti jeste da je Didi Džej, pored standarnih vaskršnjih ukrasa, rešila da iskoristi kolekciju svojih luksuznih torbi i time napravi jedno remek delo. Ona je svoju vrednu tašnu stavila kao dekoraciju za Vaskrs. 

Popularna torba marke "hermes" je iz limitirane serije i košta 105.875 evra.

Foto: printscreen

 

Šta za vas predstavlja Vaskrs?

- Vaskrs za mene predstavlja najradosni hrišćanski praznik i zaista se uvek radujem tom prazniku, kao i farbanju jaja i dekorisanju kuće. Moja ćerka ima skoro 4 godine i zajedno volimo i da farbamo jaja i da ukrašavamo dom.

Kako provodite vreme za najradosniji hrišćanski praznik? Farbate li jaja vi ili neko umesto vas?

- Uvek sam se trudila da mi u kući farbamo jaja. Moja ćerka sada puno učestvuje u tome i zaista se osete ta praznična i porodična atmosfera. Trudimo se da svake godine bude nešto novo i drugačije od prethodne. Kao što ste od mene i navikli, volim da za Vaskrs napravim zasta jedan bajkovit prizor od kuće, kada god neko uđe da se oseća kao da živi neku Vaskršnju priču.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Da li se poštuje tradicija i da li imate nešto svoje unutar porodice što radite na Vaskrs?

Tradiciju poštujemo, naravno. Mislim da se svaki praznik pa i Vaskrs treba da se provede u krugu porodice. Treba da bude bogata trpeza, da svi porodično budemo zajedno, da se družimo u toku celog dana. Mi i mimo praznika provodimo dosta vremena zajedno kao porodica, ali za Vaskrs volimo da se svi zajedno okupimo kako rodbina sa moje strane tako i sa strane mog supruga.

Šta priželjkujete da vam se ostvari do sledećeg Vaskrsa?

- Ono što ja priželjkujem do sledećeg Vaskrsa je svakako Gremi nagrada. Ja ću narednih godinu dana vredno raditi na tome i na mojoj muzici i zaista se nadam da će moja sledeća pesma postići svetsku slavu. Ta pesma će biti moj ulaz u svet. Ameriku sam već osvojila, ali tu se ne zaustavljam i novom pesmom zaista planiram da osvojim ceo svet.

Foto: Miloš Rafailović

 

Da li imate poruku za svoje fanove i sve koji slave Vaskrs?

Naravno! Želim vam da provedete divno vreme sa svojim najdražima, da se prepustite radosti praznika i da se setite važnosti ljubavi i zajedništva. Hristos Voskrese!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću
Hronika

"Streljao mi je decu! Ne mogu da sedim mirno i gledam kako mi se smeje!" Roditelji žrtava besni, veruju da se sudi njima, a ne Urošu Blažiću

Uroš Blažić u četvrtak je, sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, stigao u Viši sud u Smederevu, ali samo desetak sekundi nakon što je ušao u sudnicu emocije i bes porodica njegovih žrtava je kulminirao i oni su nasrnuli na njega, a samo reakcija sudske straže i policije je sprečila da on i njegov otca budu linčovani.

25.05.2024

08:10

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija