• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

11:25

Stigla ponuda na "Marakanu", Zvezda bez razmišljanja odbila! Crveno-beli žele više novca!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Stigla ponuda na "Marakanu", Zvezda bez razmišljanja odbila! Crveno-beli žele više novca!

Podeli vest

Dobrim igrama u dresu Celja - Jegor Prucev je privukao pažnju brojnih klubova iz Evrope, srpski šampion želi to da iskoristi i dobije veće obeštećenje.

Letos kada je počela era Baraka Bahara na "Marakani" mesta ja Jegora Pruceva u Crvenoj zvezdi nije bilo. Talentovani ruski ofanzivac rešio je da sreću potraži van granica Srbije i otisnuo se put Celja na jednogodišnju pozajmicu. Ispostavio se to kao pravi potez - Celje je došlo do titule u Sloveniji, a Prucev se istakao kao jedan od najboljih fudbalera šampionata. 

Budući da je Prucev bio glavna snaga sastava Damira Krznara u Celju već neko vreme spremaju sredstva kako bi od Zvezde otkupili njegov ugovor. Sportski sektor je već uspostavio prve kontakte sa crveno-belima, ali su sve prilike da do dogovora neće doći. 

Kako prenosi "Kurir", na "Marakanu" je nedavno stigla ponuda iz Celja teška 1.000.000 evra, ali Crvena zvezda želi daleko više novca. Nije tajna da je Prucev dobrim igrama u Sloveniji privukao pažnju brojnih klubova iz Evrope, srpski šampion želi to da iskoristi. 

Navodno, za Pruceva postoji interesovanje iz Austrije, Švajcarske, Nemačke i Italije. Zimus je za ruskog internacionalca na "Marakanu" stigla ponuda iz Rome teška 3.000.000 evra, ali je ona odbijena. Slično kao i pre godinu dana kada se javio Bazel, sa nešto manjom ponudom. 

Foto: Starsportphoto

 

Jegor Prucev ove sezone u dresu Celja odigrao je u svim takmičenjima 33 utakmice, dao pet golova i upisao sedam asistencija. Godinu dana pre toga, u Crvenoj zvezdi kod Miloša Milojevića dobio je šansu da se nametne, uspeo je, ali je došlo do promene na klupi Crvene zvezde. 

Prucev je na "Marakanu" stigao 2022. godine iz Sočija u transferu teškom 900.000 evra. Vredi dodati da još uvek nije poznato da li ga Vladan Milojević ima u planovima za narednu sezonu, ali po svemu sudeći Prucev će početak priprema dočekati u crveno-belom taboru. Biće to šansa da zadobije poverenje trofejnog stručnjaka iz Aranđelovca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija