• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.05.2024

11:41

"Najvažniji kapital se ne meri novcem" Biković za Informer otkrio ko mu je na početku karijere bio vetar u leđa i zbog čega želi da pomogne mladima (VIDEO)

ATAIMAGES

Kultura

"Najvažniji kapital se ne meri novcem" Biković za Informer otkrio ko mu je na početku karijere bio vetar u leđa i zbog čega želi da pomogne mladima (VIDEO)

Podeli vest

Miloš se prisetio svojih početaka i otkrio ko mu je bio vetar u leđa.

Miloš Biković osnovao je Fondaciju  koja ima za cilj umrežavanje vrhunskih stručnjaka i profesionalaca iz raznih oblasti sa mladim i talentovanim ljudima, kojima će pomoći da ostvare svoje pune profesionalne potencijale.

Najpopularniji srpski glumac kaže da se najvažniji kapital ne meri novcem već znanjem i iskustvom koji mladi steknu na početku svoje karijere.

- Najvažniji kapital se ne meri novem. Ova Fondacija jeste jedna vrsta kapitala jer kada mladi čuju nešto što do tada nisu znali i upoznaju osobu koja ih inspiriše, ali i upoznaju druge mlade ljude koji razmišljaju kao oni i stvore svoju mrežu znanja, to sigurno nije za džabe - kaže glumac i objašnjava koji je cilj njegove Fondacije:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Fondacija je usmerena na malade talente, na ljude iz Srbije, ali i regiona. Želimo da mladi kada prave prve odluke i korake ka svojim profesionalnim putanjama da pre toga stvore prava poznanstva i kontakte. Želja nam je da im uštedimo pet do deset godina lutanja i da našim najkvalitetnijimim mladim ljudima damo dobru početnu pozicijiu.

Miloš se prisetio svojih početaka i otkrio ko mu je bio vetar u leđa.

- Svaki profesor, pedagog, kolega mi je bio vetar u leđa. Svi ljudi koji su me podržavali, porodica, prijatelji, svi oni su mi bili vetar u leđa - kaže glumac.

Foto: ATA Images

 

"Fondacija Miloš Bikovic" je interaktivna platforma za razmenu znanja, sticanje iskustava i praktičnog rada uz mentorstvo svetski priznatih naučnika i stručnjaka raznih profila. Ovakav način rada unutar Fondacije pružiće polaznicima mogućnost umrežavanja i povezivanja sa kolegama i koleginicama iz srodnih, ali i različitih naučnih oblasti, pristup vrhunskim stručnjacima u našoj zemlji i iz dijaspore, kao i organizaciju studijskih putovanja, mogućnost stipendija za školarine, posetu najznačajnijim naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija