• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2024

11:11

Šapić uništio tajkunske medije! Prećutkuju da sam im ponudio da odem kod njih da pitaju šta hoće!

Pedja Milosavljević

Politika

Šapić uništio tajkunske medije! Prećutkuju da sam im ponudio da odem kod njih da pitaju šta hoće!

Podeli vest

Gradnoačelnik Begrada Aleksandar Šapić otkrio je da je tajkunskim medijima ponudio da gostuje kod njih, što oni već mesecima prećutkuju.

Gostujući u Info jutru na Informer televiziji Aleksandar Šapić se dotakao i odnosa sa opozicionim medijima, koji su pod patronatom tajkuna Dragana Šolaka. Prvi čovek prestonice već nekoliko meseci ne odgovara na pitanja tajkunskih medija, a u više navrata je objasnio i zašto - jer lažu, izvrću, manipulišu...

- N1 televizija već godinu dana neće da kaže zašto im ne odgovaram na pitanja iako sam rekao da je to zato što zloupotrebljavaju moje izjave. Prećutkuju činjenicu da sam im ponudio još u oktobru, novembru, da odem na njihovu televiziju da mi postave bilo koje pitanje, da rade šta hoće... - rekao je Šapić i dodao da je imao dva uslova:

- Imao sam samo dva uslova, prvi je da sve ide uživo, kao što je to evo ovde kod vas. Na to bi verovatno i pristali, ali drugi uslov je bio da nakon te emisije nemaju pravo da interpretiraju ono što sam rekao i da izvlače stvari onako kako im odgovara, nego da puštaju isključivo ceo intervju. Odgovor njihov je bio "pa nećeš ti nama da određuješ". Oni su lažovi i falsifikatori, koji samo hoće da truju ovo društvo - poručio je prvi čovek Beograda.

On je istakao da ovi mediji kontinuirano lažu i izmišljaju.

Postoji deo ljudi koji isključivo prati njihove medije gde ne postoji nijedna pozitivna vest. Oni mogu da osude moje bacanje telefona, ali moraju da kažu šta se tamo desilo. Oni mogu da kažu da ne znam da vodim grad, ali ne smeju da lažu da je grad u dugovima. Oni nemaju pravo da kažu da je grad u lošoj finansijskoj situaciji, jer je to laž - naglasio je Šapić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija