• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

10:19

Potvrđeno pisanje Informera! Ivić: Partizan me je zvao, ali...

printscreen Twitter

Partizan

Potvrđeno pisanje Informera! Ivić: Partizan me je zvao, ali...

Podeli vest

Legendarni fudbaler crno-beli ne želi da se vraća u Humsku, makar ne još uvek.

Kada je krajem aprila uprava Partizana uručila otkaz Igoru Duljaju, počele su licitacije ko će biti novi trener crno-belih. "Informer" je tada stigao do informacije da je favorit čelnika beogradskog velikana - Vladimir Ivić. 

Do dogovora nije došlo, a na klupu Partizana seo je Duljajev pomoćnik - Albert Nađ. Ipak, u opširnom razgovoru za "Mozzart sport", Vladimir Ivić priznao je da su ga crno-beli kontaktirali, ali da nema nameru da dođe u Humsku dok god Partizan predvodi aktuelna uprava. 

- Kontaktirali su me mnogo puta, međutim, ne nameravam da radim sa njima. Nije mi plan da se vraćam u Srbiju, makar u ovom delu karijere. Ne kažem da se nekad u budućnosti to neće desiti i da ću razmisliti, ali zasad – ne - jasan je Vladimir Ivić. 

Legendarni srpski fudbaler ostavio je dubok trag u crno-belom dresu tokom igračkih dana. Za Partizan je nastupao od 1998. do 2004. godine i za to vreme sakupio je 133 utakmice, postigao 64 gola, osvojio tri titule i jedan Kup Jugoslavije - 2001. godine. 

Foto: profimedia

 

Nakon uspene igračke karijere koju je okončao 2012. godine u PAOK-u, Ivić se posvetio trenerskom poslu. Ostao je u Solunu gde je tri sezone predvodio mladi tim crno-belih, a 2016. preuzima prvu ekipu. 

Nakon samo jedne sezone Ivić se sporazumno rastao sa PAOK-om budući da crno-bele nije uspeo da odvede u Ligu šampiona. Usledile su tri veoma uspešne godine u Makabiju iz Tel Aviva koje su ga preporučile Votfordu. Ipak, nakon sukoba sa kapitenom Trojem Dinijem, "stršljenovi" su uručili otkaz stručnjaku iz Zrenjanina. 

Poslednji angažman Vladimir Ivić imao je u Krasnodaru, ali je iz nepoznatih razloga dobio otkaz početkom kalendarske godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija