• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stanković

09.04.2024

15:08

Znate, ja ovde radim kao konobar ujutru, to nama Ana Brnabić dozvoljava! Jedan dan sa Vesićem - pogledajte večeras od 20 časova (VIDEO)

Masha Bandjur, Pedja Milosavljević

Politika

Znate, ja ovde radim kao konobar ujutru, to nama Ana Brnabić dozvoljava! Jedan dan sa Vesićem - pogledajte večeras od 20 časova (VIDEO)

Podeli vest

Da li ste se ikada pitali kako izgleda jedan radni dan ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića?

Sa ekipom Informera Vesić je popio svoju prvu jutarnju kafu na posebnoj lokaciji, a onda nas lagano poveo u svoj dan!

Ekskluzivno za nas otkrio je gde mu počinje svaki dan, gde se nalazi njegova oaza mira i ispričao nam neke nezaboravne dogodovštine. 

- Ušao je neki čovek slučajno i samo je rekao "espreso". Kad sam mu ja doneo espreso, on je samo pogledao i rekao "otkud Vi ovde". Ja sam rekao "ma znate, ja ovde radim svako jutro kao konobar sat vremena ujutru, pa posle toga idem u Vladu, to nama Ana Brnabić dozvoljava" - ispričao je Vesić. 

Ministar nas je zatim odveo na još tri lokacije, a sve to je bilo deo njegove agende. 

Šta smo sve obišli, uradili i videli, kao i kakve smo poruke poneli sa sobom nakon jednog brzog, efikasnog i produktivnog dana sa Vesićem, pogledajte večeras od 20 časova na našem Jutjub kanalu i portalu Informer.rs! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija