• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.03.2024

19:52

Rumunija čvrsto uz Srbiju! Brnabić nakon sastanka sa Johanisom: Bukurešt neće priznati Kosovo!

printskrin

Politika

Rumunija čvrsto uz Srbiju! Brnabić nakon sastanka sa Johanisom: Bukurešt neće priznati Kosovo!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić boravila je u Bukureštu gde je imala bilaterlani sastanak sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom, u predsedničkoj palati.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom.

Iz kabineta premijerke saopštavaju da je sastanak bio dobar i da je Rumunija još jednom potvrdila podršku teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Govoreći o sastanku sa predsednikom Rumunije Klausom Johanisom, premijerka Brnabić je rekla:

- Rumunija stoji sa Srbijom po pitanju KiM, i taj stav se neće promeniti. Nastavljamo da radimo. Mnogo zanimljivih projekata imamo sa Rumunijom, o kojima će biti reči u narednim danima. Nadam se da će predsednik Rumunije uskoro doći u posetu Srbiji - rekla je ona. 

Takođe, rumunski predsednik je rekao da je država na čijem je čelu spremna da pomogne Srbiji na evropskom putu. Brnabić i Johanis su razgovarali i o drugim temama, pre svega o realizaciji projekata u oblasti infrastrukture.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija