• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

27.04.2024

18:24

"Kupila sam diplomu, ne znam kog fakulteta": Starleta šokirala priznanjem, pa otkrila ko joj je pomogao

Informer/shutterstock

Estrada

"Kupila sam diplomu, ne znam kog fakulteta": Starleta šokirala priznanjem, pa otkrila ko joj je pomogao

Podeli vest

Starleta Nada Đukić Blondi pričala je o tome kako je kupila diplomu, a sve je počelo kad joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na računaru.

Blondi je priznala da je kupila diplomu iz menadžmenta i da joj je u tome pomogao "kum koji je mnogo jak i koji više nije među živima".

Foto: Printscreen/You Tube

 

- To sam uradila uz pomoć jednog mog kuma koji je mnogo jak čovek i koji nažalost više nije sa nama. On mi je govorio: "Mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kucaš, na računaru jako brzo sve radiš." Govorila sam mu da nemam želju i volju da učim i da su mi neke druge stvari bitnije. Okej, mogu ja da malo sednem da nešto kao naučim i to je to, ali to meni tad fakultet nije bio prioritet. I onda sam s njim dogovorila, on je to završio, ja sam dobila diplomu i tako sam završila dakultet - kazala je ona pre nekoliko godina u emisiji "Opasnice" i dodala:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Neću da kažem na kom fakultetu sam završila menadžment. Bitno mi je da mi je diploma kod kuće, sutra znam da neću da radim, jer nisam devojka koja radi. Nikad u životu nisam radila niti ću da radim, ja sam toga svesna. Uvek sam sve imala, nikad nisam oskudevala ni u čemu. Ta diploma je kod kuće zbog mojih roditelja, jer sam ja došla ovde da se školujem, a ne da postanem javna ličnost. Sad da me pitaš, ja nemam pojma šta sam završila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija