• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.04.2024

20:56

Vlahović pred Piksijem besneo na Alegrija! Udario korner zastavu i bacao flašu ka klupi! (FOTO/VIDEO)

AP PHOTO

Fudbal

Vlahović pred Piksijem besneo na Alegrija! Udario korner zastavu i bacao flašu ka klupi! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović (24) je, po svemu sudeći, ponovo ušao u klinč sa trenerom Masimilijanom Alegrijem (56)!

Fudbaleri Juventusa večeras su u Torinu odigrali razočravajućih 0:0 protiv velikog rivala Milana, a pomenuti strateg zamenio je Dušana Vlahovića u 62. minutu meča. Srpski reprezentativac očigledno nije mirno prihvatio izmenu, pa je po izlasku sa terena žargonski rečeno ćušnuo korner zastavu. Kako je to izgledalo, pogledajte na ovom snimku.

Ipak, to nije bilo sve. Kako navode mediji koji su sa lica mesta izveštavali o ovom susretu, kada je prišao klupi za rezerve bacio je flašicu i to u pravcu saigrača. Sa trenerom Alegrijem nije razmenio ni reč, očigledno besan jer je zamenjen, a kako navode izveštači iz Italije, uputio mu je jedan prek pogled koji govori više od reči.

"Vlahović je prilikom izlaska iz igre ošamario korner zastavu, bacio je bovu vode ka klupi za rezerve i uputio prek pogled ka Masimilijanu Alegriju. Očigledno nije bio srećan zbog izmene", navodi "DAZN Sports"

 

 

Alegri po završetku meča nije previše pridavao značaj ovoj situaciji, već je istakao da je unapred planirao da zameni Vlahovića.

To je bila normalna izmena. Milik i Kin su bili planirani. Dušan je dobro igrao do promene, ali je prethodno imao mnogo minuta. Trebali su nam sveži i odmorni igrači u napadu - rekao je Alegri.

Foto: EPA

Alegri i Vlahović na nekoj od prošlih utakmica

 

Da stvar po Vlahovića bude još gora, susretu je prisustvovao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je podelio fotografiju sa ovog meča na svom Instagram profilu. Fudbalski savez Srbije je uoči ove utakmice najavio da će Piksi večeras ići na večeru sa Vlahovićem i Filipom Kostićem, koji je takođe zamenjen na pomenutom susretu.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija