• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.04.2024

19:55

Piksi gledao očajan derbi u Torinu! Alegri izveo Vlahovića i Kostića pred očima selektora (FOTO)

AP/Photo

Fudbal

Piksi gledao očajan derbi u Torinu! Alegri izveo Vlahovića i Kostića pred očima selektora (FOTO)

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi gledao je derbi 34. kola Serije A između Juventusa i Milana (0:0), ali članovi "orlova" Dušan Vlahović i Filip Kostić se nisu pokazali u najboljem svetlu.

Pred očima selektora reprezentacije srpski dvojac nije dočekao kraj utakmice. Masimilijano Alegri odlučio se da Kostića i Vlahovića pošalje na klupu u istom trenutku. U 62. minutu reprezentativci Srbije ustupili su svoje mesto Kijezi i Miliku, ali to nije promenilo situaciju na terenu i rezultat.

Foto: AP/Photo

Nezadovoljni Vlahović napušta igru

Štaviše, Juventus je u tom trenutku postao znatno bezopasniji, dok se većina šansi dešavala upravo ispred njihovog gola.

Situacija je bila potpuno drugačija u prvom poluvremenu, a delom i zbog učinka srpskih fudbalera.

Foto: Instagram printscreen

Piksi objavio na Instagramu fotku sa utakmice

 

Filip Kostić je imao najbolju šansu za "staru damu", ali je njegova dva udarca nestvarno skinuo Marko Sportielo. Vlahović se nije našao u nekoj velikoj prilici, ali je dobro proigravao saigrače dok su napadi njegovog tima napredovali najviše sa levog krila.

U drugom poluvremenu u prvi plan izbili su napadači Milana, Okafor i Rafael Leao.

Foto: AP/Photo

Rafael Leao

Mnogo glavobolje stvarali su golmanu Ščešnom, ali se domaćin ipak izvukao bez primljenog gola.

Igrač utakmice nesumnjivo je golman "roso-nera" Sportielo, koji je i pred sam kraj meča imao fantastičnu intervenciju na udarac Miretija.

Takođe, jako blizu gola bio je i Milik, čiji udarac glavom je za dlaku promašio gol.

Juventus je propustio priliku da priđe na samo bod zaostatka od Milana na drugom mestu, zbog čega će četi Masimilijana Alegrija do kraja biti jako teško stići do zvanja viceprvaka Serije A.

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija