• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2023

22:05

Emir Suljagić iz Srebrenice poručio: Treba nam Dobrica Veselinović i oni koji protestuju da vode Srbiju!

Printscreen/Informer

Politika

Emir Suljagić iz Srebrenice poručio: Treba nam Dobrica Veselinović i oni koji protestuju da vode Srbiju!

Podeli vest

Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica – Potočari, praktično je poručio da lider protesta opozicije Dobrica Veselinović, kao i oni koji protestuju, treba da vode Srbiju.

Povod za ovu izjavu je dolazak Veselinovića u Potočare, što je izazvalo oduševljenje Suljagića.

- Dobrica Veselinović, jedan od vođa opozicije u Srbiji, došao je danas u Potočare. Iskreno, bez zadnjih namera, bez puno politike. Pogledao postavke, pričao sa našim ljudima, odao počast žrtvama. Dijalog u regionu je moguć, ovakvi ljudi pomeraju granice. Hvala mu - napisao je Suljagić na Tviteru.

 

 

Iz objave Suljagića je jasno da želi upravo ljude kao što je Veselinović, ali i ostale opozicionare koji protestuju, blokiraju saobraćajnice i maltretiraju građane, na čelu Srbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija