• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2024

13:42

Nikoli ni 15 teških operacija nije pomoglo! Samo jedan hirurg želi da ga operiše, ali mu fali novca

budi human

Društvo

Nikoli ni 15 teških operacija nije pomoglo! Samo jedan hirurg želi da ga operiše, ali mu fali novca

Podeli vest

Nikola Šerer (55) je u adolescentnom periodu ustanovljena skolioza kičme ( Scoliosis thoracolumbalis) zbog čega živi sa bolom u sakroilijačnoj regiji leve strane tela, izraženijim u levoj nozi.

Učinjena je operacija fuzije L5-S1 kao i dve operacije na kojima je izveđen deo implantata i urađena duroplastika. Indikovano je operativno lečenje koje podrazumeva fuziju perkutano levog sakrilijačnog zgloba i otvorenu korekciju postojeće skolioze sa fiksacijom kičmenog stuba do karlice.

Sredstva su potrebna za operativno lečenje, fizikalne terapije, specijalističke preglede, kontrolne preglede, laboratorijske analize, suplemente, lekove, ortopedska pomagala, medicinski potrošni materijal, kao i za troškove sanitetskog prevoza.

Nikola se putem društvenih mreža obratio svima, koji žele i mogu da mu pomognu da to i učine, jer kako kaže, on sredstava za lečenje nema. 

Foto: budi human

 

 

- Draga rodbino, prijatelji i ljudi dobre volje. Posle 15 operacija (uglavnom težih) koje sam imao od 1994 do 2021, moram da uradim i ovu veću operaciju kičme/ skolioza. Nažalost operaciju nije moguće obaviti ni u jednoj našoj državnoj bolnici gde sam odbijen jer nemaju stručnih spinalnih hirurga za ovaj problem, pa sam bio primoran da pomoć potražim drugde. Od svih spinalnih hirurga u Srbiji, samo jedan neurohirurg hoće i sme da me operiše ali on sada radi u privatnoj bolnici. On mi je operisao 2013 na VMA spondilolistezu na L5/S1 segmentu i iskreno samo njemu u Srbiji i verujem jer ima najviše iskustva sa ovakvim operacijama - napisao je Nikola i dodao: 

- Međutim sada je došlo do progresije moje skolioze (60st.) zbog čega imam ogromne bolove, ne mogu dugo da stojim i sedim, ali mi skolioza utiče i na rad unutrašnjih organa. Privatna bolnica mi je dala predračun operacije koji ja nažalost nisam u mogućnosti da platim. Zato bih vas zamolio, ko je u mogućnosti da mi pomogne da sakupim sredstva za operaciju i oporavak, jer bez vas ja to ne mogu.  
Podeliću link za moju stranicu na fondaciji pa bih vas zamolio da i vi to učinite.
Veliko hvala svima - napisao je Nikola. 

Upišite 1646 i pošaljite na 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001908193-22

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001909319-39

IBAN:

RS35160600000190931939

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija