• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2024

19:05

RHMZ objavio prognozu za 1. maj! Ako ste planirali izlet, ovo vam se neće svideti

Z. I.

Društvo

RHMZ objavio prognozu za 1. maj! Ako ste planirali izlet, ovo vam se neće svideti

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod objavio je prognozu za Srbiju do sredine maja - iz dana u dan. Naravno, najviše nas zanima kakvo će biti vreme za Prvi maj i Uskrs.

Oni koji tvrde da kod nas za svaki 1. maj mora da pada kiša, tek da bi rasterala izletnike – izgleda da nisu pogrešili ni ove godine.

Meteorolog Vladimir Đurđević objasnio je da će vreme do kraja aprila biti „baš kako treba da bude u ovo doba godine“. A to ne znači 30 stepeni u kojima još danas uživamo.

RHMZ je izašao sa svojom prognozom za 30 dana i od sutra nas očekuje strmoglav pad temnperature.

Međutim, mnogi su više zainteresovani za praznike – neradni dani za Prvi maj i Uskrs su se ove godine tako lepo složili da smo se svi nadali bekstvu u prirodu ili na neko jeftino putovanje.

Pa, kako stvari stoje, u Beogradu će 30. aprila i 1. maja biti i kiše i gromova, a maksimalne dnevne temperature jedva da će dostizati 20 stepeni. Nestabilno vreme se nastavlja i nadalje, a temperature se do kraja ovog perioda neće vraćati na 30 stepeni.

Kišno će biti i u ostatku Srbije, posebno na popularnom Zlatiboru gde bi kiše moglo da bude od 29. aprila pa sve do 6. maja. Pogledajte prognozu RHMZ iz dana u dan do sredine maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija