• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

15.04.2024

15:43

Nadal planira da Novaku pomrsi račune: Spreman sam!

EPAIMAGES

Tenis

Nadal planira da Novaku pomrsi račune: Spreman sam!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal (37) učestvovaće ove nedelje na turniru u Barseloni i tom prilikom održao konferenciju za medije,.

Biće to njegov tek drugi turnir ove sezone s obzirom na to da od početka januara i eliminacije u Brizbejnu nije igrao zbog raznoraznih problema i bolova.

Rafa nije znao ni da li će u Barsi moći da igra, ali je na kraju ipak došao.

- Došao sam ovde u poslednjem trenutku, nisam znao da li ću moći da igram. Sutra ću biti na terenu. Iza mene su dve teške godine. Stvari se dešavaju u telu i nisam mogao da pratim raspored koji sam želeo. Kad ne možeš, ne možeš. Ovo je moja poslednja godina na Turu i želim da uživam u svakom trenutku - poručio je Nadal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Rafa će sigurno dati sve od sebe da nastupa i na Rolan Garosu koji je osvajao čak 14 puta. I sam Novak Đoković je nedavno rekao da bi voleo da ga vidi u Parizu, te da bi bilo lepo da odigraju još jedan međusobni duel, jubilarni 60.

Sudeći prema Nadalovim rečima, planira u tome da uspe, a kako kaže, ne želi mnogo da priča o problemima.

- Umoran sam od toga da pričam o svojim povredama. Te stvari utiču na nas mentalno. Znam da se povrede mogu pogoršati, ali igraću sve dok ne osetim da nije vredno toga. Trenutno je situacija takva da se moje telo poboljšalo i osećam se spremnim da se takmičim - zaključio je Nadal.

"Kralj šljake" će u prvom kolu Barselone igrati protiv Italijana Flavija Kobolija, 63. na ATP listi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija