• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.04.2024

14:11

Suspendujte Jokića! Suludi zahtevi navijača na društvenim mrežama

Tanjug/AP

NBA

Suspendujte Jokića! Suludi zahtevi navijača na društvenim mrežama

Podeli vest

Navijači Los Anđeles Lejkersa pokrenuli su akciju na društvenim mrežama, gde masovno traže da Nikola Jokić bude suspendovan zbog njegove braće.

Nikolin najstariji brat Strahinja udario je pesnicom u bradu jednog navijača posle drugog duela plej-ofa Nagetsa i Lejkersa.

Budući da ovo nije prvi put da Jokićeva braća izazivaju incidente, navijači tima iz Kalifornije došli su na ideju da sve okrenu protiv - Nikole! Budući da igrači njihovog kluba, baš kao i košarkaši svih ostalih NBA timova, nemaju nikakvo rešenje za Nikolu na terenu, onda su rešili da mu doskoče "s leđa". 

"Mislim da liga mora da pošalje jasnu poruku i suspenduje Nikolu Jokića na najmanje pet mečeva", napisao je jedan korinski društvene mreže "X".

 

 

Nastavili su da se ređaju komentari povodom ovog slučaja, a glavna meta je bio dvostruki MVP NBA lige.

 

 

 

 

Najstariji brat Jokić bi svakako mogao biti kažnjen, tako što određeno vreme ne bi mogao da prisustvuje utakmicama najjače svetske košarkaške lige, ali bezpotrebno je uvlačiti druge osobe u to, verovatno je tu dosta ima sarkastičnih komentara, ali opet se može reći da je u pitanju nepotrebna polemika.

Podsetimo, Denver vodi sa 2:0 u seriji protiv Lejkersa, a sada se sledeća dva meča se igraju u Los Anđelesu. Tim koji prvi dođe do četiri pobede ide u narednu rundu.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija