• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

06:57

Scena za srčku! Jokić skočio na gomilu, pogledajte koš i erupciju u dvorani (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

Scena za srčku! Jokić skočio na gomilu, pogledajte koš i erupciju u dvorani (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić je dirigovao, a Džamal Marej uz zvuk sirene doneo pobedu Denveru protiv Los Anđeles Lejkersa 101:99 u drugoj utakmici polej-ofa NBA lige.

Nagetsi su odigrali dramatičan meč, gubili od starta, bili u minusu od 20 poena (68:48), ali Jokić i društvo iz Kolorada nisu odustajali, pa su priredili navijačima meč za "srčku".

Tri minuta pre kraja utakmice ekipa iz Los Anđelesa vodila je 93:87,  a onda je usledila drama o kojoj će se godinama pričati. Marej je smanjio na "minus četiri", pa su Jokić i Porter doneli Denveru egal - 95:95. 

Rasel je u nastavku drame poentirao za 97:95,  a Marej pogodio oba slobodna bacanja za novo izjednačenje  97:97, pa Lebron za novu prednost Lejkersa - 99:97. Onda je Marej opet vratio meč za početak, a umorni Lebron promašio otvoren šut za pobedu ekipe iz Los Anđelesa. U tom momentu loptu je ispod koša uzeo Marej, a hladnokrvni Jokić rukama pokazao saigračima gde će ko da stoji i šta ko treba da radi.

Pogledajte kako je Srbin nacrtao pobedu Denvera i koš Mareja uz zvuk sirene.

 

 

 

Posao je na kraju vrhunski odradio Marej, koji je inače spavao tri četvrtine, ali je bio najbolji kada je bilo najpotrebnije. U padu je uspeo da pogodi i da donese veliku radost navijačima u Koloradu. Usledila je prava ludnica u dvorani. Svi su počeli da skaču, emocije su ponele čak i Nikolu Jokića koji je ludovao sa saigračima i skočio na gomilu. 

 

 


Jokić je utakmicu završio sa 27 poena uz 20 skokova i 10 asistencija, dok je junak meča Marej imao 20 poena, ali uz veliki broj promašaja do tog poslednjeg šuta. Na drugoj strani, Entoni Dejvis je ubacio 32 poena uz 11 skokova, dok se Lebron Džejms imao 26 poena i 12 asistencija.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija