• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

08:09

To je sra*e, je*eno je glupo! Lebron besan, izvređao sudije (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

To je sra*e, je*eno je glupo! Lebron besan, izvređao sudije (VIDEO)

Podeli vest

Denver je nadoknadio minus od 20 poena iz treće četvrtine i pobedio Los Anđeles Lejkerse 101:99 za prednost od 2:0 u plej-of seriji Zapadne konferencije NBA lige, a Lebron Džejms je posle utakmice opleo po sudijama.

Junak pobede bio je Džamal Marej, pogodio je uz zvuk sirene, dok je maestralan meč opet odigrao Nikola Jokić. Ali, Lebron je u centru pažnje posle sjajnog duela, pošto je kivan na sudije. 

Nije bio zadovoljan, a sporna situacije je s kraja treće deonice kada je Majkl Porter udario Rasela u lice, ali mu nije sviran faul. Lebron nije pazio šta priča posle utakmice.

- Ne znam šta se dešava tamo gde gledaju usporene snimke, da budem iskren. Rasel je očigledno udaren u lice na prodoru. Za šta je*ote imamo to, ako će da bude ovako. Nema smisla, smeta mi. To s*anje je kao... Upravo sam video i šta se desilo na utakmici Siksera i Niksa. Šta radimo? To je je*eno glupo. Zašto je*ote imamo usporene snimke? Šta radimo? - besneo je Lebron, koga će NBA liga zbog ovih komentara sigurno kazniti.  

 

 

 

 


I plej "jezeraša" oglasio na društvenim mrežama.

"To je bio faul, svi smo videli na nacionalnoj televiziji", napisao je Rasel na "X" nalogu.

 

 

Serija se sada seli u Los Anđeles gde će se odigrati naredne dve utakmice. Prvi meč se igra u noći između četvrtka i petka od četiri sata po našem vremenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija