• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

12:39

Natalija u šoku! Pogledajte reakciju Nikoline žene posle skandala (VIDEO)

printscreen

NBA

Natalija u šoku! Pogledajte reakciju Nikoline žene posle skandala (VIDEO)

Podeli vest

Strahinja Jokić (42), najstariji brat Nikole Jokića, udario je pesnicom navijača na tribinama, a reakcija supruge našeg košarkaša Natalije, sve govori.

NBA liga bi trebalo da bruji samo o Jokićevim igrama. Denver odbranu trofeja nije mogao bolje da počne, u plej-ofu vodi protiv LA Lejkersa sa 2:0, Srbin bi uskoro trebalo da dobije  MVP priznanje, treći put u karijeri, ali je zbog brata sad u centru skadala. 

Strahinja je tokom druge utakmice sa "jezerždijama" problem na tribini rešio tako što je posle kraće verbalne rasprave pesnicom u bradu udario čoveka. U trenutku kada je Strahinja poludeo blizu njega bila je Natalija sa ćerkom Ognjenom. Ona je prvo htela da smiri strasti, ali kada je shvatila da je to nemogće samo se okrenula. Na licu se videlo koliko joj je teško, nije mogla da veruje šta se dešava. 

 

 

Policija je pokrenula hitnu istragu, baš kao i NBA liga povodom ovog događaja. Još uvek nema informacija u vezi potencijalne kazne koja čeka Jokićevu braću. Kako su naveli zvanični organi još niko nije podneo tužbu, ali to ne znači da će oni sedeti skrštenih ruku.

"Još uvek niko nije podneo tužbu, niti se žrtva oglasila. Radimo na identifikaciji osobe koja je pretrpela udarac. Pozivamo svedoke i osobu koja je dobila udarac da se jave", navodi su iz policije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija