• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

05.05.2024

18:00

"Dojila sam svog muža, to nam je ojačalo brak!" Bračni par otkrio nesvakidašnje stvari koje su primenjivali u svom braku

freepik

Zanimljivosti

"Dojila sam svog muža, to nam je ojačalo brak!" Bračni par otkrio nesvakidašnje stvari koje su primenjivali u svom braku

Podeli vest

Jedna žena je otkrila da je dojila muža i da im je to ojačalo brak.

 

 

Bračni par Rejčel i Aleksandar Bejli su dospeli u centar pažnje, nakon što su obelodanili da ga je Rejčel dojila, u isto vreme kada i njihovu bebu, kao i da ih je to povezalo, na jedinstven način.

- Dojila sam i sina i muža, a onda jednog dana moj sin više uopšte nije bio zainteresovan za moje majčino mleko. Nastavila sam da hranim Aleksandra oko dve nedelje, ali kao da je moje telo znalo da mom sinu više nije potrebno mleko i sve je nestalo. Žalili smo što smo izgubili to iskustvo povezivanja, pa smo čak razgovarali o tome da imamo još jednu bebu, kako bismo to mogli ponovo da uradimo. Međutim, shvatili smo da je to bila drastična akcija i puno posla, pa smo umesto toga počeli da tražimo druge načine da se povežemo kao par - rekla je Rejčel, prenosi TheSun.

Odmah su se "navukli"

Rejčel je prvi put dojila svog muža 2017. i par se odmah "navukao" na to.

Iako je počelo kao način na koji je Aleksandar pomogao svojoj ženi kada je prekomerno proizvodila mleko, dok je dojila njihovu decu, par je otkrio da je to neverovatno iskustvo povezivanja za koje veruju da je njihov brak učinio jačim nego ikad.

Međutim, Rejčel se uvek starala da njene bebe budu prvo nahranjene pre nego što Aleksandar završi preostalo mleko.

Hranljivo i ukusno

- Nije imao prehladu dve godine otkako sam ga dojila, a i koža mu je bila bolja. Na kraju je zavoleo ukus mog mleka i sviđao mu se više nego kravlje - ispričala je Rejčel za svog muža i dodala da to nikada za njih nije imalo seksualnu konotaciju, već je bio način a se povežu i dele nešto posebno, kao par.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija