• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

07:57

Tornado! Jokić okrenuo Dejvisa kao na ringišpilu (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Tornado! Jokić okrenuo Dejvisa kao na ringišpilu (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera su bili pred porazom, gubili i 20 poena, ali su ipak posle neverovatnog prokreta i košem uz zvuk sirene pobedili LA Lejkerse sa 101:99 za 2:0 u četvrtfinalu Zapadne Konferencije.

Poene za trijumf postigao je Džamal Marej, ali potez koji je napravio Nikola Jokić nekoliko minuta pre kraja utakmice bio je jedan od ključnih, trasirao je put Nagetsima do trijumfa. 

Vodili su Lejkersi 93:89 kada je Jokić prevario Entonija Dejvisa i naterao ga da napravi faul. Bio je Srbin precizan i sa linije za slobodna bacanja za 93:92. Okrenuo je Nikola Dejvisa kao na ringišpilu. Neće mu ovo as Lejkersa zaboraviti! 

 

 

Jokić je ubacio 27 poena uz 20 skokova i 10 asistencija, dok je junak meča Marej imao 20 poena, ali uz veliki broj promašaja do tog poslednjeg šuta.  Porter je meč završio sa 22 poena, Gordon 14, dok je Braun imao deset poena.  S druge strane je briljirao Dejvis sa 32 poena i 11 skokova, Lebron je ubacio 26, dok je tri  poena manje imao Rasel, koji je ubacio Denveru čak sedam trojki.

Serija se sada seli u Los Anđeles gde će se odigrati naredne dve utakmice. Prvi meč se igra u noći između četvrtka i petka od četiri sata po našem vremenu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija