• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

05:57

Sra*e! Ne znam šta da radim s Jokićem! Trener očajan

profimedia

NBA

Sra*e! Ne znam šta da radim s Jokićem! Trener očajan

Podeli vest

Darvin Hem, trener LA Lejkersa, ponovo nije imao rešenje za Nikolu Jokića, pa Denver posle dva odigrana meča vodi sa 2-0 u plej-of seriji NBA lige.

Košarkaši Denvera su bili pred porazom, gubili i 20 poena, ali su ipak posle neverovatnog prokreta i košem uz Džamala Mareja zvuk sirene pobedili LA Lejkerse sa 101:99 u drugoj utakmici. Džabe se trener Lejkersa hvalio posle prvog meča i poraza da ima plan za srpskog centra, te da nije želeo sve adute da potroši u prvoj utakmici i da ima način da nautralizuje glavnu kariku Nagetsa. Međutim, odmah ga je Jokić demantovao i to tripl-dablom od 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

- Jokić je vrlo efikasan. Kada je glavni u napadu, zna kako da vas ubije na razne načine. Morate da stavite konstantan pritisak na njega. To njemu kao da ni ne smeta. Viši je od ostalih, ima ogroman raspon ruku, umeće... To je potpuno sr*nje, ne znam šta da uradim - opsovao je Hem pred kamerama.

 

Foto: tanjug/ap

Darvin Hem očajan, ne zna kako da zaustavi Nikolu Jokića

 

Jasno je i treneru ekipe iz Los Anđelesa da je Srbin nezaustavljiv.

- Morate da budete što disciplinovaniji, ne smete da padnete. On je jedan jedini u generaciji, morate da se borite do kraja.

 

Foto: tanjug/ap

Nikola Jokić izluđuje Lejkerse

 

Definitivno mu nije bilo dobre posle dve utakmice koje su odigrane u "Bol areni", jer Lejkersi čak deset mečeva u nizu ne znaju za pobedu protiv Nagetsa. Pod velikim su prtiskom pred nastavak serije u Los Anđelesu, a treći meč će se igrati u noći između četvrtak i petka u četiti sata po srednjeevropskom vremenu.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija