• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.04.2024

09:03

Neverovatno, neverovatno... Jokić u transu, pokazao da je ljudina (VIDEO)

profimedia

NBA

Neverovatno, neverovatno... Jokić u transu, pokazao da je ljudina (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je verovao da će Džamal Marej pogoditi pobednički šut uz zvuk sirene protiv LA Lejkersa u drugoj utakmici plej-of serije (101:99).

Džamal Marej je postigao samo šest poena u prve tri četvrtine, a onda je u poslednjoj eksplodirao i ubacio 14. Nagetsi su bili pred porazom, gubili i 20 poena, ali su ipak posle neverovatnog prokreta srušili Lejkerse.

Posle velike pobede pred kamere je stao Nikola Jokić, koji je meč okončao sa tripl-dablom - ubacio je 27 poena uz 20 skokova i 10 asistencija. U akciji za pobedu videli smo zašto Srbina obožavaju NBA legende. Postavio je celu situaciju, nacrtao pobedu Denvera, a Džamal je bio egzekutor. 

- To mu je bilo potrebno da zagreje atmosferu. Pogodio je neke lake šuteve i takav šut već hiljadu puta. Verujemo u njega, čak i kada mu ne ide - rekao je posle pobede srpski centar, koji nikad ne sumnja u saigrače.

Posle poena Mareja usledilo je ludo slavlje igrača, pa se i Jokić bacio na gomilu. Na pitanje novinarke, Kejti Vindž kako se oseća zbog atmosfere u dvorani, bio je baš pod utiskom.

- Neverovatno, neverovatno, neverovatno! - ponavljao je Jokić i aplauzom je otpozdravio navijače koji su mu tokom meča skandirali: MVP, MVP, MVP...

Odbrana je bila presudna, zaključio je naš as nakon meča.

- Odbrana u poslednjoj četvrtini, zapravo u celom drugom poluvremenu, bila je neverovatna. Timski smo igrali neverovatno, publika je bila uz nas i kada smo gubili sa 20 razlike. Ljudi, hvala vam, lepo je igrati pred ovakvim ljudima.

 

Foto: Tanjug/AP Photo

Slavlje košarkaša Denvera

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija