• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2024

11:41

Dejane, ne daj se! Podrška stiže sa svih strana, oglasio se i Žoc

Starsportphoto

Košarka

Dejane, ne daj se! Podrška stiže sa svih strana, oglasio se i Žoc

Podeli vest

Proslavljeni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević (46) doživeo je srčani udar i operisan je, a podrška mu stiže iz svih krajeva!

Milojeviću je pozlilo prethodne noći tokom večere u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gde će Golden Stejt Vorirosi, čiji je član stručnog štaba, večeras igrati utakmicu protiv Jute Džez.

Vest se proširila u srpskim medijima dok iz Amerike još nema informacija, a odmah su se oglasili brojni sportski radnici koji poznaju Milojevića ili su sarađivali sa njim.

Informer je stupio u kontakt sa predsednikom Olimpijskog komiteta Božidarom Maljkovićem, bivšim košarkašem, a sada državnim sekretarom Markom Kešeljem i slavnim košarkašem Žarkom Paspaljem. Svi oni su bliski sa Milojevićem i bili su na njegovom oproštaju od Mege 2020.

Zatečeni su ostali ružnim vestima iz SAD i poželeli su mu brz oporavak.

Ubrzo se oglasio i trener Partizana Željko Obradović koji je uoči puta u Atinu na meč sa Panatinaikosom u Evroligi razgovarao sa novinarima. On je otkrio da je Milojević veliki borac.

- Deki je fenomenalan čovek. Mnogo mi je žao zbog toga što mu se desilo. Ne znam kakva je situacija i nadamo se da će uspeti da se izbori, pošto je on jedan od najvećih boraca koje sam upoznao u životu - rekao je Željko Obradović.

Na Tviteru se oglasio i hrvatski trener Aleksandar Aco Petrović.

"Dejane, drži se", napisao je Aco uz sliku srpskog trenera.

 

 

Milojevićev bivši klub Valensija, za koji je igrao od 2006. do 2008, takođe se oglasio putem društvenih mreža.

 

 

"Brz oporavak, Dejane", napisali su iz Valensije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija