• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2024

08:52

(VIDEO) Nismo sami, nastavlja se borba za istinu o Srebrenici! Sijeva poseta Srbiji biće izuzetno bitna za budućnost zemlje!

Informer

Live TV

(VIDEO) Nismo sami, nastavlja se borba za istinu o Srebrenici! Sijeva poseta Srbiji biće izuzetno bitna za budućnost zemlje!

Podeli vest

U novom Info jutru o predstojećoj poseti kineskog predsednika Si Đin Pinga, ali i o sramnoj rezoluciji o Srebrenici, govorio je Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost

Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost ističe da će poseta kineskog predsednika Si Đin Pinga biti bitna za Srbiju.

- Si Đin Ping je dolazio već u Srbiju i to je pokazatelj koliko je Srbija dobra u diplomatiji i koliko predsednik Vučić ima dobre odnose u svetu. Poseta se dešava u jednom bitnom trenutku, a kasnije ide u još neke zemlje u Evropi. To je dobro što vidimo da nismo sami u svetu i možemo da napredujemo u ekonomiji i partnerstvu - rekao je Miškeljin.

Foto: Pedja Milosavljević

Marko Miškeljin

Naš sagovornik je govorio i o sramnoj rezoluciji o Srebrenici.

- Biće predglasavanje za sramnu rezoluciju o Srebrenici. Sama rezolucija degradira sam termin genocida i narušava međunarodno pravo. Ovo je nastavak nasilja velikih sila nad malim silama. Ono što se desilo u Srebrenici, ne može da se meri sa onim što se desilo u Ruandi. Oni su tri meseca mačetama klali hiljade ljudi, to je drugačije nego Srebrenica - kazao je Miškeljin.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija