• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

24.04.2024

21:18

Junak  Zvezdine pobede: Jako sam srećan, igraću ovako još dugo! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Junak Zvezdine pobede: Jako sam srećan, igraću ovako još dugo! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 2:0 u polufinalu Kupa Srbije, a heroj i dvostruki strelac Piter Olanjinka (28) ističe da će nastaviti da igra u sjajnom ritmu.

Pravim "blickrigom" crveno-beli su poveli i za samo dva minuta uvećali prednost, a oba puta je glavni akter bio bivši napadač Slavije iz Praga. Pravim čudom i umećem golmana Vladimira Jovanovića domaći nisu ostvarili veću prednost, već su susret završili sa upravo ta dva pogotka.

Nigerijac ukazuje na veliku borbu kompletnog tima, a najavio je i nastavak odličnih igara u Ljutice Bogdana.

- Zajedno smo se borili kao tim i odlično odigrali. Jako sam zadovoljan zbog povoljnog rezultata i plasmana u finale Kupa, to je bio cilj. Ne znam da li je ovo moja najbolja utakmica u Zvezdi. Nadam se da jeste, ali priželjkujem i znam da će ih biti još - rekao je Olanjinka.

Foto: Starsportphoto

Piter Olanjinka prilikom prvog gola

Trener Partizana, Igor Duljaj je konstantno pokušavao da neutrališe Nigerijca, ali je on uprkos tome dva puta zatresao mrežu. Kaže da ne gleda u pravcu rivala i ne mari za to ga čuva. Takođe, iskazuje zahvalnost treneru Milojeviću što ga je uvrstio u prvih 11 i dao mu šansu.

- Nije me briga ko ulazi u igru i ko me čuva. Ja težim da odradim moj posao. Kada ste u dobroj poziciji u pravo vreme, dese se lepe stvari, kao ova dva gola. Tako sam iskazao zahvalnost treneru. Čekao sam priliku i srećan sam što sam je na pravi način iskoristio - rekao je Piter.

Do kraja crveno-belima predstoji pet utakmica do kraja Superlige Srbije, kao i finalni meč Kupa sa Vojvodinom. Olanjinka priznaje da se raduje predstojećim izazovima u odličnoj atmosferi.

- Ništa još nije gotovo. Imamo još par utakmica u prvenstvu i finale. Radujem se nastavku sezone i izazovima koji nas očekuju. Ovaj meč je bio teži od prethodnog, zato što su oba tima bila rešena da pobede. Znali smo da nam samo pobeda znači - objasnio je napadač.

Podsećamo, stigao je letos na "Marakanu" kao ogromno pojačanje, nakon što je bio nosilac igre Slavije iz Praga u Ligi šampiona. 

Mandat je, kao i čitav tim Crvene zvezde, počeo jako dobro, ali je vrlo brzo ispao iz prve postave kod Baraka Bahara, a to se nije promenilo ni preuzimanjem kluba od strane Vladana Milojevića.

Ipak, odličnom predstavom na današnjem derbiju sigurno je skrenuo pažnju na sebe i predložio se za buduće mečeve.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija