• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.05.2024

16:39

Nikola Rokvić će na ovom mestu dočekati Vaskrs! Pevač ispričao zašto je ova svetinja posebna (VIDEO)

Instagram/ Nikola Rokvić

Estrada

Nikola Rokvić će na ovom mestu dočekati Vaskrs! Pevač ispričao zašto je ova svetinja posebna (VIDEO)

Podeli vest

Trinaesti dan svog hodočašća pevač Nikola Rokvić stigao je do manastira u kom će sa porodicom provesti Vaskrs.

Mladi pevač rano jutros započeo je 13. dan hodočašća do Egine, a u popodnevnim satima stigao je do Hrama Svetog Nikole u istoimenom mestu u Severnoj Makedoniji, gde će sa porodicom večeras dočekati Vaskrs.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Pomaže Bog, dragi ljudi, stigao sam na današnju destinaciju. Velika radost je prisutna kod mene, mi se nalazimo u hramu Svetog Nikole. Naši dragi domaćini su mi rekli da je ovo mesto baš gde je Sveti Nikola vratio vid Stefanu Dečanskom. Ovde ćemo večeras, ako Bog da, dočekati Vaskrs, jako sam radostan. Hvala vam puno, ovaj put za dečiju radost - rekao je Nikola u video poruci kojom se obratio svojim pratiocima.

Njegovo pokloničko putovanje koje ima humanitarni karakter jer će sav novac koji bude uplaćen na račun njegove fondacije "Porodica" otići dečijoj onkologiji privuklo je veliku pažnju javnosti. Kako je pevač saopštio do sada je već prikupljeno 14 miliona dinara.

Foto: printscreen/Instagram

 

Nikola će posle Vaskrsa nastaviti svoj put ka Grčkoj, a njegovo konačno odredište je Egina, gde će se pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog.

Rokvić se redovno javlja i obaveštava pratioce kako napreduje njegovo putovanje, a podeli i svaki zanimljiv detalj sa svog nesvakidašnjeg putovanja. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Ovpoga puta pokazao je i toplu dobrodošlicu u Severnu Makedoniju koju mu je pripredio KUD "Srpski vez" iz Kumanova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija