• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

24.04.2024

19:51

Šou Pitera Olanjinke! Nigerijac za sto sekundi načeo i dotukao Partizan! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Šou Pitera Olanjinke! Nigerijac za sto sekundi načeo i dotukao Partizan! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon pola sata igre Zvezda stekla ogromnu prednost u polufinalu Kupa Srbije!

Gotovo pola sata bilo je mirno na "Marakani", delovalo je da večeras neće biti mnogo uzbuđenja kao na prethodna dva večita derbija, ali se Piter Olanjinka potrudio da sve demantuje. 

Dobio je Nigerijac prednost u odnosu na Gelora Kangu. Želeo je Vladan Milojević da iskoristi brzinu krilnog napadača, ispostavilo se to kao genijalan potez. Razbio je Piter Olanjinka letargiju crveno-belih i sa dva gola za 100 sekundi raspalio atmosferu na "Marakani". 

Olanjinka je u 28. minutu bio najviši nakon centaršuta Im-Beom Hvanga i na drugoj stativi naterao Filipovića da loptu "ugura" u svoj gol. Nekoliko desetina sekundi kasnije - ponovo Olanjinka. 

Sjajno je Zvezda napravila višak na desnoj strani, Srđan Mijailović gađao je Olanjinku na drugoj stativi. Reagovao je Nigerijac mirno, grudima primirio loptu, a onda probušio mrežu crno-belih za delirijum među "delijama". 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!
Tele Aviv neće stati

Pokolj u najavi, pitanje je dana kada Izrael kreće na Rafu i preostale Hamasovce! Oslobađanje talaca nije prioritet!

Oslobađanje izraelskih talaca koje drže militanti Hamasa neće imati uticaja na planove Izraela u Gazi, rekao je novinar Sulejman Masvadeh, koji je u citirao anonimni „politički izvor" u izraelskoj vladi. Pišući na svom Ks nalogu, Masvade je citirao svoj izvor koji je izjavio da „za razliku od publikacija, Izrael ni pod kojim okolnostima neće pristati na kraj rata kao deo sporazuma o oslobađanju naših otetih".

05.05.2024

22:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija