• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

17.04.2024

07:24

Stiže pun Mesec u Škorpiji! 24. april je ključan -  4 znaka neka se spreme za velike promene

Shutterstock

Horoskop

Stiže pun Mesec u Škorpiji! 24. april je ključan - 4 znaka neka se spreme za velike promene

Podeli vest

Pun Mesec očekuje nas 24. aprila u vodenom znaku Škorpije, gde će doneti kraj jednog životnog ciklusa za Škorpije, Lavove, Bikove i Vodolije. Astrolozi ovaj pun Mesec nazivaju i "pink" jer će poprimiti roze nijansu.

Pun Mesec u Škorpiji donosi intenzivne i duboke emocije, naglašava strast i transformaciju.

Pun Mesec je vreme kada se često dešavaju kulminacije, završetci ili ostvarenja ciljeva započetih tokom prethodnog lunarnog ciklusa. Ovo je period kada se naglašavaju emocije, ali i kada se stvari često vide u jasnom svetlu, jer je Mesečeva svetlost najjača.

Duboka osećanja i transformacija

Svaki pun Mesec događa se u određenom znaku Zodijaka, što dodaje dodatne nijanse i specifičnosti energiji tog perioda. Na primer, pun Mesec u Vagi može naglasiti potrebu za balansom i harmonijom u odnosima, dok pun Mesec u Škorpiji može doneti naglasak na duboke emocije i transformaciju.

Škorpija kao znak duboko povezan s misterijama, tajnama i emocionalnom dubinom, često dovodi do otkrivanja skrivenih istina i oslobađanja potisnutih emocija.

Foto: Shutterstock

 

 

Ovaj period može biti izazovan jer se naglašavaju sve emocije, kako pozitivne tako i negativne. Može doći do dubokih introspekcija i samospoznaje, ali i do ispoljavanja ljubomore, posesivnosti ili osvete ako se emocije ne obrađuju na zdrav način.

Drama i konflikti

Pun Mesec u Škorpiji takođe može podstaknuti duboke transformacije i oslobađanje od starih, negativnih obrasaca ponašanja ili odnosa. Ovo je vreme kada se suočavamo sa svojim demonima i radimo na isceljenju svojih emocionalnih rana.

Takođe, ovaj period može biti vrlo strastven u ljubavnim odnosima, ali isto tako može doneti i dramu ili konflikte ako se ne kontrolišu emocije. Važno je pronaći ravnotežu između dubokih emocija i racionalnog razmišljanja kako bismo iskoristili pun mesec u Škorpiji za svoj lični razvoj i transformaciju.

Pun Mesec osetiće svi znakovi, jer je to period kada ostavljamo nešto staro iza sebe, a započinjemo novo, ali će Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije više osetiti uticaj ovog Meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija