• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

23.04.2024

07:23

Sutra tačno u 1.48 časova stiže neverovatan događaj! Ružičasti pun Mesec u Škorpiji menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Shutterstock

Horoskop

Sutra tačno u 1.48 časova stiže neverovatan događaj! Ružičasti pun Mesec u Škorpiji menja sudbinu 4 horoskopska znaka

Podeli vest

Pun Mesec u Škorpiji očekuje nas sutra, tačnije odmah posle ponoći u 1:48 minuta, a imaće snažan uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolije. Astrolozi aprilski pun Mesec nazivaju i "ružičasti" jer će imati roze boju.

Pun Mesec u Škorpiju donosi duboku i intenzivnu energiju. Škorpija, kao znak dubokih strasti, transformacije i tajni, često donosi suptilne, ali moćne promene tokom punog Meseca.

Ovaj period može podstaći duboka osećanja i emocionalne reakcije kod ljudi. Škorpija nas podstiče da zaronimo u dubine naše psihe i istražimo skrivene aspekte ličnosti. To može biti vreme kada se suočavamo sa sopstvenim strahovima, ali isto tako i sa moćnim osećajima strasti i želje za promenom.

Suočavanje sa istinom i oslobođenje

Pun Mesec u Škorpiji podstiče nas da budemo iskreni prema sebi i da se suočimo sa istinom, ma koliko teška ili bolna bila. Može podstaći želju za dubokom transformacijom i oslobađanjem od starih, nezdravih obrazaca ponašanja ili emocionalnih veza koje nas koče.

Foto: Shutterstock

 

 

Osim toga, Škorpija je povezan sa intimnošću i strašću, pa pun Mesec u ovom znaku može pojačati naše emotivne veze i podstaći nas da se povežemo na dubljem nivou sa drugima. To može biti vreme kada se odnosi intenziviraju i postaju dublji i ispunjeniji.

Uz to, pun Mesec u Škorpiji može nas podstaći da istražimo svoju intuiciju i dublje razumemo skrivene motive iza naših postupaka i osećaja. To može biti vreme kada se otvaramo za duhovne uvide i dublje razumevanje životnog ciklusa smrti i ponovnog rađanja, što je takođe simbolizovano ovim znakom.

Emotivne promene

Pun Mesec u Škorpiji donosi duboke i intenzivne promene na emocionalnom i duhovnom nivou, podstičući nas da istražimo svoje najdublje strasti, strahove i želje i da se oslobodimo starih, nepotrebnih tereta kako bismo napredovali ka ličnom rastu i transformaciji.

Pun Mesec doneće dramatične promene za Bikove, Škorpije, Vodolije i Lavove.

Foto: Shutterstock

 

 

BIK

Ukoliko ste u braku ili imate poslovno partnerstvo, očekuje vas veliki test. Netrpeljivost, neslaganje i potencijalne rasprave biće propratne manifestacije punog Meseca u Škorpiji.

ŠKORPIJA

Vi ćete najjače osetiti uticaj punog Meseca jer se odigrava u vašem znaku. To su lične odluke koje mogu da vam promene život. Njegovo dejstvo osećaćete u narednih dve nedelje, pa pazite da u afektu ne donoesete pogrešne odluke.

VODOLIJA

Pred vama je period velikih poslovnih promena. Zbog toga ćete želeti da menjate firmu ali i profesiju. Probajte da budete racionalni i ne donosite odluke pod emotivnim pritiskom. 

LAV

Pun Mesec u četvrtom polju donosi vam porodične probleme, ali i komplikacije oko stana. Moguće je preseljenje, ali i problemi sa jednim članom porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija