• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

17.04.2024

11:35

Direktno! Vozač automobila teško povređen u sudaru sa kolima Hitne pomoći!

printscreen/instagram/192_rs

Vesti

Direktno! Vozač automobila teško povređen u sudaru sa kolima Hitne pomoći!

Podeli vest

U sudaru kola Hitne pomoći i putničkog automobila sinoć na magistralnom putu Nova Varoš – Prijepolje, u mestu Bistrica, jedna osoba je teško povređena i pet je zadobilo povrede koje nisu opasne po život.

Prema rečima direktora bolnice u Priboja dr Vladimira Milinkovića nesreća se dogodila oko 9 sati uveče, kada su kolima Hitne pomoći iz Priboja vozač i tehničar prevozila pacijenta na hirurško odeljenje u prijepoljsku bolnicu i na njih naletelo putničko vozilo.

- Vozač i tehničar, kao i pacijent koga su prevozili u prijepoljsku bolnicu zadobili su lakše povrede. Pacijent je zadržan na odeljenju hirurgije u bolnici u Prijepolju, dok su vozač i tehničar sa lakšim povredama pušteni na kućno lečenje.

Putnik iz putničkog automobila je sa teškim povredama prebačen u užičku bolnicu, a zatim u Beograd, gde je u toku operacija i životno je ugrožen. Druge dve osobe iz putničkog automobila su preveženi u bolnicu u Prijepolju i nisu životno ugroženi - rekao je dr Milinković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija