• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/atv

17.04.2024

09:40

Pokosio ženu pa pobegao: Uhapšen instruktor vožnje u Goraždu

Shutterstock

Vesti

Pokosio ženu pa pobegao: Uhapšen instruktor vožnje u Goraždu

Podeli vest

Goraždanski policajci uhapsili su u selu Potrkuša vozača koji je svojim automobilom oborio pešaka, a onda pobegao.

Kako izveštvaaju mediji u BIH saobraćajna nezgoda se dogodila juče u popodnevnim satima na periferiji Goražda prekoputa lokalnog marketa, a umesto da stane i pomogne ženi koju je udario vozač je samo dodao gas i pobegao.

Kada je na lice mesta stigla patrola policije zatekla je ženu bez svesti i onda odmah kolima Hitne pomoći transportovana u Urgentni centar Kantonalne bolnice u Goraždu gde joj je ukazana pomoć, ali za sada nije obelodanjeno u kavom je stanju. 

U međuvremenu vozača, koji je pobegao sa mesta nesreće, policija je identifikovala i uhapsila, a na licu emsta je obavljen uviđaj. 

Prema nezvaničnim saznanjima portala uhapešn vozač je instruktor za obuku vozača. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija