• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

16.04.2024

09:42

Suvozač poginuo, vozač pobegao! Užasna saobraćajna nezgoda u Svilajncu

prinstscreen

Vesti

Suvozač poginuo, vozač pobegao! Užasna saobraćajna nezgoda u Svilajncu

Podeli vest

Suvozač automobila marke "alfa romeo" D.M. (23) preminuo je u bolnici od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Svilajncu. Policija traga za vozačem automobila koji je napustio mesto nezgode pre njihovog dolaska.

Kako Informer nezvanično saznaje saobraćajna nezgoda se dogodila sinoć oko 23 sata u selu Bobovo kod Svilajnca. 

- Povređenog D.M. našao je meštanin koji je obavestio Hitnu pomoć i policiju. On je video povređenog mladića koji je bez svesti bio naslonjen na vozilo. Verovatno je uspeo da izađe sam i tu se onesvestio. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja je teško povređenog mladića odmah prevezla u bolnicu. Nažalost nakon nekoliko sati borbe lekara da ga spasu on je preminuo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: prinstscreen

 

On je dodao da se sumnja da je i vozač povređen, ali da je pobegao ubrzo nakon nezgode.

- Pretpostavlja se da se nezgoda dogodila tako što je vozač automobil "alfa romeo", koji se kretao iz Petrovca ka Svilajncu, izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa puta , udario u ogradu, a potom i u betonsku banderu koja je na drugoj strani puta. Ko zna koliko su brzo išli kada se automobil, kako se pretpostavlja kao ping pong loptcva odbijao o betonski zid i banderu - objašnjava naš sagovornik koji ističe da se danas po danu tragovi jezive nezgode bolje vide. 

Prema našim saznanjima policija je identifikovala vozača i za njim je raspisana potraga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija