• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

15.04.2024

17:46

Dankine ubice šalju na psihijatrijsko veštačenje u Beograd! Mora da se požuri iz jednog razloga!

Informer/društvene mreže

Vesti

Dankine ubice šalju na psihijatrijsko veštačenje u Beograd! Mora da se požuri iz jednog razloga!

Podeli vest

Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi, odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

- Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću pritvor po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 03.05.2024. godine i nakon toga će biti doneta odluka o eventualnom produženju pritvora. U interesu istrage ne možemo vam saopštiti koja će sve lica biti ispitana u svojstvu svedoka u narednom periodu - navode u VJT Zaječar.

Dejan Dragijević je priznao da je devojčicu zadavio nakon što je udarena automobilom a njeno telo je premešteno sa deponije gde je prvobitno bilo ostavljeno. Brat Dejana Dragijevića Dalibor je takođe bio priveden međutim on je preminuo u zatvoru i u četvrtak je sahranjen.

Foto: facebook

Dejan Dragijević je priznao zločin

- Zapisnik o obdukciji sada pokojnog Dalibora Dragijevića tužilaštvu još uvek nije dostavljen. Ne može se na egzaktan način utvrditi stepen alkoholisanosti Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića u trenutku kada su dete udarili kolima, zbog proteka vremena od momenta udara kolima do njihovog hapšenja - kažu u VJT Zaječar.

Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana Dragijevića je takođe saslušan pred VJT u Zaječaru gde se branio ćutanjem, a od strane sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru određen mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Policija nastavlja potragu za telom dvogodišnje Danke Ilić, i do sada je korito Zlotske reke od sela Zlot ka Sumrakovcu kao i rezervoari za vodu. Obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke su bili zaposleni u JKP „Vodovod“ Bor, i iz tog razloga se pregledavaju cisterne i rezervoari jer su upravo oni znali raspored tih rezervoara i obilazili ih redovno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija