• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

04.04.2024

21:33

Prva slika automobila kojim je pregažena Danka Ilić! Osumnjičeni za ubistvo devojčice vozili belu "fijat pandu" (FOTO)

Društvene mreže

Vesti

Prva slika automobila kojim je pregažena Danka Ilić! Osumnjičeni za ubistvo devojčice vozili belu "fijat pandu" (FOTO)

Podeli vest

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta.

Oni su devojčicu, kako se sumnja, udarili automobilom "fijat panda", a sada se pojavila i fotografija tog vozila koju je zabeležila kamera za video-nadzor.

Kako se vidi na fotografiji, ona je zabeležena kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi.

Foto: Printscreen

 

Kako je ranije rekao ministar policije Bratislav Gašić, majka je sa decom došla u 13.10 sati u Banjsko polje, i da su se deca su igrala u dvorištu gde ih je ona fotografisala. U 13.22 je, kaže, shvatila je da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41 sat.

Kako je rekao, "u tom periodu, od 13.45 do 15.52 sati, Danka je izašla iz dvorišta i kretala se asfaltom, što potvrđuju dva očevica".

Majka je oko 13.50, tražeći dete, videla beli auto i muško lice koje stoji pored njega, za koje se kasnije, tokom istrage, ispostavilo da je reč o vozilu "fiat panda", u kome su bili osumnjičeni S.J. i D.D. Prema iskazu jednog od osumnjičenih, oni su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gde su trebali da provere šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13.20 - ispričao je Gašić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija