• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2024

17:30

Sličan slučaj desio se i u Beogradu! Poznati advokat uporedio ubistvo male Danke sa "staklorescem" iz Resavske

društvene mreže/Informer

Vesti

Sličan slučaj desio se i u Beogradu! Poznati advokat uporedio ubistvo male Danke sa "staklorescem" iz Resavske

Podeli vest

Ivan Simić, advokat, dao je svoj komentar povodom tragičnog ubistva dvogodišnje Danke Ilić.

On je izjavio da je bio šokiran i zbunjen ovim događajem, te da je osećao nadu da će devojčica biti pronađena živa i zdrava.

Simić je naglasio da su pojedine informacije koje su dolazile iz potrage bile zbunjujuće, ali da je ipak očekivao da će rezultat potrage biti pozitivan.

- Pa i ja sam na neki način i zbunjen, i šokiran, naravno i tužan, s obzirom da sam se nadao da će se potraga završiti tako da ćemo devojčicu videti živu i zdravu. Naravno, da sam imao neke svoje sumnje, govorio sam vrlo često u sredstvima javnog obaveštavanja da pojedine informacije koje dolaze u javnost iz same potrage za mene jesu poprilično zbunjujuće. Ali sam na neki način ipak očekivao da će posledice potrage biti takve da nećemo biti tužni kao što jesmo danas - rekao je Simić u Pulsu Srbije i dodao:

Foto: Tanjug / printscreen

 

 

- Ali dobro, kao profesionalac, ako govorim kao profesionalac, prosto u ovakvim situacijama vi nemate mesta za preterane emocije, tako da ono što smo danas dobili kao rezultat jeste vrlo verovatno rezultat rada policije. Na kraju krajeva ne i deo pravosudnog sistema i tužilaštvo jesu neko ko treba dati odgovor na sva ova pitanja, a ne niko od nas koji učestvujemo na neki način u javnom životu. Mi možemo dati neki svoj komentar, možemo iskazati neku svoju sumnju, možemo se nadovezati ili potvrditi nešto, ili iz neke svoje dosadašnje prakse nešto reći.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

Osvrnuo se na činjenicu da su osumnjičeni učestvovali u potrazi i rekao da to nije prvi slučaj te vrste:

- To što sam sada video ovde da je jedan od osumnjičenih učestvovao u potrazi, to me je podsetilo na jedan moj predmet koji je takođe izazvao izuzetnu pažnju javnosti, kada je lišan života u Resavskoj ulici, da tako kažem, čovek od strane svog najboljeg prijatelja, to je čuveni slučaj Staklar, gde je on sa njegovom porodicom danima učestvovao u potrazi za njim, a u stvari se nakon donošenja sada već i pravnosnažne sudske odluke utvrdilo da je on ne samo izvršilac, nego da je telo sakrio u svoju staklarsku radnju i da je telo tu pronađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!
Fudbal

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!

Jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala igra se u nedelju između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ukoliko popularna Galata ne izgubi, matematički će obezbediti titulu turskog šampionata, pa je interesovanje navijača ogromno, a cene karata astronomske!

16.05.2024

13:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija