• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć.

16.04.2024

21:06

"Melini sam prala gaće na ruke, a deca su bežala od nje": Bivša bebisiterka porodice Džinović iznela šokantne tvrdnje o kreatorki

Shutterstock

Estrada

"Melini sam prala gaće na ruke, a deca su bežala od nje": Bivša bebisiterka porodice Džinović iznela šokantne tvrdnje o kreatorki

Podeli vest

Haos oko razvoda Meline i Harisa Džinovića ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji se svakim danom samo nagomilava. Sada se oglasila i bivša bebisiterka Džinovića.

Melina je svojevremeno govorila kako bi volela da ima još dece sa Harisom, pored Kana i Đine, te da joj je porodica važnije i od karijere. Sada se oglasila bivša bebisiterka Džinovića i izgleda da u vili na Senjaku nije bila baš prava idilična atmosfera.

Otkako se saznalo za razvod popularnog para, ne prestaje da se spekuliše o odmosu Meline sa decom, naročito kada je Haris rekao da Kan ne želi da razgovara sa majkom, dok je Đina otpratila sa Instagrama.

Nekadašnja bebisiterka je sada, bez dlake na jeziku, ispričala do detalja šta se dešavalo u domu Džinovića.

Foto: Informer/ATA images

 

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro - rekla je bebisiterka, koja je želela da ostane anonimna.

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega. Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je ona, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva. 

Foto: ATA Images

 

- Sećam se recimo kada sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo celo leto. Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako. Haris i Melina su bili u jednom delu hotela, a ja sa decom u drugom. Sve vreme sam bila sa njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje, išla sa Kanom u teretanu, pratila Đinu kada je išla da se druži sa drugaricama. Sa Melinom su se sretali samo na kratko u lobiju hotela - priseća se bivša bebisiterka Džinovića, a zatim dodaje da je ustajala prva kako bi Melini zauzela dobro mesto pored bazena, jer ona nije želela sa decom na plažu. 

"Terala me je da stvari perem na ruke"

Na pitanje kakav je odnos imala sa Melinom, a kakav sa Harisom, žena je priznala da se trudila da što manje vremena provodi sa Melinom koja je često bila neprijatna.

Foto: ATAIMAGES/informer/drustvene mreze

 

- Harisa sam videla svega par puta, uvek se nešto našali i stalno se raspitivao da li me deca slušaju i da li je sve pod kontrolom. Melina je imala zamerke na moj stajling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi neku "normalnu" garderobu, na šta naravno nisam pristala jer sam po ceo dan trčala sa decom i volela sam da budem ležerno obučena. Svoju garderobu nije želela da nosi u vešeraj, već me je terala da njene stvari lično perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donji veš, i mislim da je to trenutak kada sam počela da razmišljam o otkazu. Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bebisiterka, već lični asistent i neko ko će joj bukvalno služiti kad god se njoj prohte - iskrena je bila žena, i dodala da, iako na prvu izgleda tako, Melina uopšte nije tako galantna. 

Foto: ATAimages

 

- Pre nego što smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roming, telefon stalno mora biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kada smo se vratili za Beograd, samo mi je rekla " Ja nemam ništa sa tim", pa sam skoro trećinu mesečne zarade potrošila na mobilni. Zbog svega sam odlučila da prekinem saradnju sa njima - rekla je bivša bebisiterka Đine i Kana, ali i priznaje da u poslednje vreme često razmišlja o njima, kao i da jedna Đinina rečenica ne prestaje da joj odzvanja u glavi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nas dve smo sedele same na terasi i ja sam je zadirkivala za simpatiju iz škole, a onda smo nastavile da ćaskamo o momcima i zaljubljivanju. Tada mi je rekla  "I ja ću imati ovako ugovoren brak, udaću se za nekog bogataša, a ovako ću biti sa nekim koga volim".  Mislim da tu rečenicu nikada neću zaboraviti , to me je baš rastužilo - završila je svoju ispovest za Alo! bivša bebisiterka porodice Džinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!
NIJE IM TREBALO

Rusija se osvetila! Neprijatno iznenađenje za saveznika SAD! Ova država je sada platila najstrašniju cenu!

Rusija je Australiji priredila krajnje neprijatno iznenađenje. Novinari iz Kine su podelili ove podatke. Ruska Federacija i Australija su veoma udaljene jedna od druge, a njihovi odnosi se teško mogu nazvati bliskim. Nedavno su svedene na minimum: australijska vlada je uvela ekonomska ograničenja protiv Ruske Federacije i nekoliko puta ih proširila. Međutim, Rusija ne bi bila svoja da nije našla način da se obračuna sa svojim protivnikom. Prema rečima kineskih novinara, pre izvesnog vremena Kanbera je počela da dobija alarmantne vesti, a ispostavilo se da je povezana sa Moskvom. Ovo je objavila publikacija Guanča.

29.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija