• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

15.04.2024

23:55

Čola priznao da ga je zavela svetska zvezda: "Otišli smo na sastanak, sve je bilo idilično, kamin, sveće, pečena riba, a onda..."

YouTube prntscreen/ATA images

Estrada

Čola priznao da ga je zavela svetska zvezda: "Otišli smo na sastanak, sve je bilo idilično, kamin, sveće, pečena riba, a onda..."

Podeli vest

Zdravko Čolić je jedan od najuspešnijih pevača sa naših prostora, a folker je poznat po tome što svoju privatnost čuva daleko od očiju.

Svima je poznato koliko je Zdravko omiljen među pripadnicama lepšeg pola. Za njim su ludele žene širom sveta.

Čola je već više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, a svojevremeno je priznao da ga je zavela Frida Lingstad iz grupe "ABBA".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maurizio Mao Bussolotti (@mao.busso)

Naime, Čola je 1973. godine predstavljao tadašnju Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom "Gori vatra", dok je Frida na muzičkom takmičenju bila prateći vokal predstavniku Švedske.

Tada se, kako kaže, dogodio pomenuti susret, a pevač je zbog nje umalo zakasnio na nastup.

- Fridu iz grupe 'ABBA' sam upoznao na 'Pesmi Evrovizije', gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani - ispričao je tada Čolić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija