• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

16.04.2024

09:18

"Goca Tržan je lažnjak i nebitna" Dara demolirala koleginicu: "Nalazi se u rubrici 'gde su i šta rade?'"

Informer

Estrada

"Goca Tržan je lažnjak i nebitna" Dara demolirala koleginicu: "Nalazi se u rubrici 'gde su i šta rade?'"

Podeli vest

Temperamentna Novosađanka brutalno je oplela po svojoj koleginici.

Dara Bubamara bila je gost jednog podkasta u kojem je govorila na mnoge teme, međutim, dotakla se i svojih kolega.

Nakon što je prokomentarisala rat koji poslednjih dana vodi sa Slobom Radanović u vezi sa pesmom "Infarkt duše", pevačica se dotakla i Goce Tržan.

Foto: ATAIMAGES

 

- Goca je počinjala u isto vreme kad i ja. Čak smo imali i neke zajedničke nastupe. Mi kao "Košava sa Dunava", a ona sa "Tap 011". Bile su neke moje slike u novinama i ona je mene ispljuvala da se nešto "bečim" i "krečim", ne znam šta. Posle godinu-dve me je srela na nekom snimanju i kao: "Ćao, gde si?" Ja to mrzim, prezirem. Ako kažeš da nisam dobra, ti si za mene doviđenja. Generalno, mislim da je malo lažnjak. Ali kome je bitna Goca Tržan. Znaš ono, rubrika "Gde su i šta rade" - završila je Dara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)
Live TV

Pokrenut totalni udar na Vučića! Jovanović: Dokle god imamo hejterske opozicione medije, znamo da smo na pravom putu! (VIDEO)

Šta će biti sa Republikom Srpskom? Da li spremaju novu Oluju na Kosovu i Metohiji? Aleksandar Vučić napadnut je sa svih strana. Kampanja mržnje još je jača od kad je pomereno glasanje o sramnoj rezoluciji o Srebrenici. Sa kakvim se pritiscima suočava Srbija u "Info danu" govorili su Boško Vasiljević, sturčnjak za srpsko-ruske odnose i analitičar Veljko Jovanović.

29.04.2024

16:10

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija